avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună Anul trecut pe final de Octombrie am avut ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună Anul trecut pe final de Octombrie am avut accident rutier ...

Bună
Anul trecut pe final de Octombrie am avut accident rutier în Austria , dar din cauza birocrației mașina a ajuns în service pentru eeparati doar la mijlocul luni Decembrie unde a stat 3 luni pentru reparații (au venit greu piesele ce trebuiau inlocuite) . Din Martie și pana acum am mai fost cu ea de doua ori la revopsire(ultima data fiind vopsită de 2 ori)iar acum la nici o luna iar am probleme cu vopseaua. Precizez mașină are 2 ani de la fabricație.
Va rog să-mi spuneți ce aș putea face în aceasta situație deoarece anul acesta mașina a stat mai mult în service?
Va mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Asigurare dosar deviz Adeliabadabadu Adeliabadabadu Am fost implicata intr un accident rutier , unde vinovatul era celalat conducator auto pt neacordare de prioritate. Masina a fost reparata la service pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor,va rog frumos mark65 mark65 Este adevat ca atuni cand se schimba o piesa de mare importanta la masina dealer-ul auto trebuie sa schimbe masina? Mentionez ca masina este inca in ... (vezi toată discuția)
Masina reparata prost pe asigurare sicutza68 sicutza68 am fost implicat intr-un accident auto,m-a lovit din spate,am fost la firma de asigurari mi-au dat adeverinta de reparatie ,am fost la firma vw,unde mi s-a ... (vezi toată discuția)