avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Revin cu o intrebare.Ca persoana executata silit de un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Revin cu o intrebare.Ca persoana executata silit de un executor,ce ...

Revin cu o intrebare.Ca persoana executata silit de un executor,ce posibilitate am sa verific citi bani a tras la executare.Am suspiciuni ca face mai multe retineri decit trebuie.Si cum se pot recupera acesti bani.O zi buna

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire gritosu gritosu As avea o nelamurire, am fost sunat de la banca ca mi s-au poprit conturile de catre o societate de leasing, prin executor judecatoresc, fara sa am habar ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu aroganta ndorina61 ndorina61 Buna ziua.Am o somatie de executare silita potrivit art.387 si art.411 din codul de procedura civila cu titluri executorii cu suma de 21526 lei daune morale ... (vezi toată discuția)
Executare silita marinescu112233 marinescu112233 Buna,intr-un dosar de executare silita,executorul mi-a cerut un avans si a inceput executarea silita fata de un creditor persoana fizica,la fel si eu persoana ... (vezi toată discuția)