avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna,intr-un dosar de executare silita,executorul mi-a cerut un avans si a inceput executarea silita fata de un creditor persoana fizica,la fel si eu persoana fizica.La inceperea executarii debitorul nu era angajat,ulterior s-a angajat si executorul ia retinut 6-7 luni cate 250 lei pe luna.Eu nici macar nu am fost anuntat in legatura cu retinerile respective.Intrebarea mea este daca executorul a savarsit o fapta penala.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:06, 5 Ianuarie 2017
Executorul a actionat conform cererii creditorului (dvs) de a recupera debitul.
Dar nu mi-a dat nici un leu mie din bani si nici nu m-a anuntat ca a executat din bani
L-ati intrebat, v-a oferit vreo explicatie ?
Banii ar fi trebuit distribuiti dupa 15 zile.
eu nici nu mstiut ca a retinut banii
asta am inteles din prima.. acuma ca stiti, nu il intrebati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Onorariu handsu handsu In urma executarii silite , onorariul executorului poate fi cerut de acesta in nume propriu de la debitor ,mai ales , ca suma ramasa a fost achitata ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile de executare silita? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Vreau si eu o lamurire legata de cheltuielile de executare silita. Ele sunt avansate de creditor executorului pentru a se deschide dosarul de ... (vezi toată discuția)