avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită infiintare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

infiintare poprire

As avea o nelamurire,
am fost sunat de la banca ca mi s-au poprit conturile de catre o societate de leasing, prin executor judecatoresc, fara sa am habar ca ar fi existat vreun dosar de judecata sau de executare silita, fara sa fi primit absolut nimic la domiciliu, citatii, somatii, incheieri, hotarari, etc... Contractul de leasing a fost reziliat in oct. anul trecut prin returnarea masinii care facea obiectul contractului, cu toate ca nici rezilierea nu mi-a fost comunicata cu toate insistentele mele. Chiar o incheiere de investire cu formula executorie, sau de infiintare a unei popriri nu ar fi trebuit sa-mi fie comunicata?...nu aveam un drept la recurs?...cum as putea proceda?
Cel mai recent răspuns: gritosu , utilizator 11:49, 29 Septembrie 2010
* Ctr de leasing este titlu executoriu - se face doar cerere de executare silita care nu se comunica debitorului..Dar trebuia sa primiti somatii...de la executor
Puteti rezolva printr-o contestatie la executarea silita cu suspendarea executarii silite.
Multi clienti au probleme asemanatoare pt ca daca s-a reziliat ctr de leasing si ati predat bunul nu inseamna ca v-ati achitat toate datoriile catre firma de leasing.
Ei adauga cheltuieli de recuperare bun,cheltuieli de executare.E posibil ca bunul sa fi fost vandut dar pretul lui sa nu acopere in tptalitate valoarea finantata...
Presupun, vb cu un avocat cu toate actele in fata..
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
Mihaiela Dragomir , Avocat
Valoarea finantata a fost acoperita intrucat avansul a fost mare, o alta jumatate din pret a fost achitata, iar masina era noua si a fost vanduta destul de scump dupa ce a fost recuperat. Dar nu asta e problema ci faptul ca mi-au fost blocate conturile fara sa am cunostinta de vreun dosar de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare contractului de leasing reziliat - este posibila? radu.popa radu.popa Buna ziua Este posibila reactivarea unui contract de leasing auto, ajuns in faza executarii silite? Reactivarea - dupa plata la zi a restantelor / ... (vezi toată discuția)
Leasing pentru alta firma, datorii neachitate cum sterg din contabilitate datoria justme8 justme8 buna ziua, pe scurt: am avut o masina luata in leasing pe firma mea pt cineva, persoana respectiva nu a mai achitat ratele, firma de leasing m-a executat ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing - firma de recuperare lburlea lburlea Buna ziua, Am urmatoare problema: La sfarsitul lui 2009 am avut o serie de probleme financiare si am ramas in urma cu ratele la un contract de leasing ... (vezi toată discuția)