avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stau într-o curte comuna cu 20 de apartamente in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stau într-o curte comuna cu 20 de apartamente in centru ...

Buna.stau într-o curte comuna cu 20 de apartamente in centru orasului Oradea. Curtea respectivă are ieșire pe 2 străzi. Pe o parte sub poartă (in hol) nu sunt apartamente..la cealaltă este una cu circa 4 metrii de intrare in curte(poarta principala) si este si geam lângă ușă. Tomberoanele la ce distanță trebuie sa fie de pa prima ușă de apartament?va mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Tomberoanele se pot amplasa la minim 5 m de locuinte, numai in spatii special amenajate care respecta normele de igiena sanitare si sanitar-veterinare.
Deci atuncea pe locul respectiv unde este ușa de apartament este interzis

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Tomberoanele se pot amplasa la minim 5 m de locuinte, numai in spatii special amenajate care respecta normele de igiena sanitare si sanitar-veterinare.

Mulțumesc pentru ajutor. Deci unde este ușa de apartament este interzis
Art. 4 din Normele din 2014 aprobate printr-un ordin al ministrului Sanatatii in acelasi an zice de 10 metri departare de ferestre, nu de usi. Este o diferenta, verificati ordinul si pentru restul conditiilor (platforma, sistem de spalare etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul din jurul blocului(dreptul de a parca masina) petitemichele petitemichele Buna ziua, Acum vreo 2 ani am citit pe forum un subiect despre terenul din jurul blocului,ca 10 m ar reprezenta teren de protectie,de protejare a ... (vezi toată discuția)
Hotarare consiliu de administratie distrugere proprietate vivi23ro vivi23ro buna ziua as dori sa stiu daca hotarirea luata in o sedinta a locatarilor de a amplasa de ex pubele de gunoi intr un loc considerat spatiu comun dar care a ... (vezi toată discuția)
Bloc cu masini sub geam Simina99 Simina99 Buna ziua, am cumparat un apartament la parter cu vederea pe spate. In jurul blocului ,pe spate si lateral exista numai beton, iar masinile imi parcheaza in ... (vezi toată discuția)