avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am o proprire pe contul bancar personal. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am o proprire pe contul bancar personal. Am un cont ...

Buna ziua. Am o proprire pe contul bancar personal. Am un cont deschis pe numele copilului minor pt economii(6ani are copilul) pe care sunt împuternicită. Se poate pune proprire pe contul copilului?
Ce bani intra in contul copilului si cine este titular de cont?
Titularul contului este copilul,iar în contul copilului intra bani după contul tatălui copilului
In principiu ar trebui sa fie ok acel cont, insa nu stiu ce spun actele contului... nu puteti fi imputernicita de un copil de 6 ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti cum sa fiti imputernicita pe un cont care il administrati dumneavoastra.
N-are cum sa fie titular de cont un minor de 6 ani.
Dvs sunteti titulara de cont, chiar daca l-ati facut pe numele minorului.

Un minor n-are puterea de exercitiu sa-si deschida un cont bancar.

Pentru a primi bani de la tatal copilului, folositi fara probleme POSTA ROMANA.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Uneori sunt titulari de cont si minorii, insa nu stiu vreo banca sa accepte de la 6 ani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pe numele unuia dintre soti, eventuala succesiune ContSters359971 ContSters359971 Buna ziua Situatia este urmatoarea: am intr-un cont bancar deschis pe numele meu niste banuti care sunt ai copilului, bani primiti de la botez, bunici, etc., ... (vezi toată discuția)
Poprire cont economii pt copii Mateifd Mateifd Buna ziua Imi puteti comunica va rog daca sumele din contul de economii deschis pe numele copilului minor și unde sunt împuternicit pot fi ... (vezi toată discuția)
Se poate face cont in banca unui copil minor? valentinaman valentinaman Buna ziua, Vreau sa stiu daca se poate face cont in lei unui minor si imputernicit sa fie tatal pan al 18 ani? Iar daca tatal este dator si urmarit de ... (vezi toată discuția)