avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Extrase de informare de carte funciara ale ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Extrase de informare de carte funciara ale proprietarilor din condominiu

Ca presedinte de asociatie de proprietari, pot sa obtin de la OCPI Bucuresti extrasele de informare de carte funciara ale proprietarilor? Mentionez ca doresc sa fac o punere la zi a listei membrilor Asociatiei. Nu se pune problema costurilor, care sunt mici, ci de legalitate!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
mic57, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avem si noi un privilegiu imobiliar pe apartament ... Byageo1 Byageo1 Buna ziua! Avem si noi un privilegiu imobiliar pe apartament instituit in 2012 de catre asociatia de proprietari. Asociatia de proprietari ne a dat o ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar marinmaria marinmaria Puteti sa-mi spuneti ce inseamna \'\'Privilegiu imobiliar\'\' pentru o asociatie si care sunt pasii de urmat pentru un apartament cu multe datorii. (vezi toată discuția)
Radierea privilegiului imobiliar de către președintele asociației de proprietari DaniSarah DaniSarah Bună ziua! Mă puteți ajuta cu neclaritățile întâlnite la OCPI Dolj? Sunt președintele unei asociații de proprietari. Am cerut privilegiul ... (vezi toată discuția)