avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in perioada somajului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in perioada somajului

Buna ziua,
As avea rugamintea sa ma lamuriti si pe mine cu privire la calculul concediului medical din perioada de somaj.
La calculularea indemnizatiei concediului medical in timpul somajului se ia in calcul si platile compensatorii?
Cel mai recent răspuns: princessa , utilizator 16:59, 8 Februarie 2010
Sunt doar o persoana care a fost intr-o situatie similara.
Se iau in calcul doar acele venituri dupa care s-a platit o cota de 0,75% (parca... sau 1%... nu mai tin minte exact), cota referitoare parca la concediile medicale... #-o chiar nu mai tin minte exact...
In cazul meu nu s-au luat in calcul salariile compensatorii, ci doar salariul avut plus somajul (calculul acela pe ultimele 6 luni...), deoarece nu s-a platit acea cota.

In concluzie, trebuie verificata. Oricum, tot de partea cu "sanatatea" tine.
Sper ca a fost de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal alinamadalina1980 alinamadalina1980 Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ca nu mai stiu unde sa ma adresez,am luat institutiile statului la rand si nimeni nu stie sa ma lamureasca.Am ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii fac parte din baza de calcul a indemnizatiei de somaj? Micilis Micilis Lucrez intr-o institutie financiar - bancara. In luna decembrie sau cel tarziu ianuarie 2012 voi parasi institutia in urma unui program de restructurari de ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical cu 4 luni in care nu am avut nici un venit, din cele 6 hopeless1 hopeless1 buna ziua! Am tot citit ca pentru baza calculului concediului medical se iau 6 luni anterior intrarii in concediu dar cum se calculeaza atunci cand nu ai ... (vezi toată discuția)