avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am o neclaritate cu noua lege a pensiilor, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am o neclaritate cu noua lege a pensiilor, si anume: ...

Buna ziua, am o neclaritate cu noua lege a pensiilor, si anume: persoana care se pensioneaza pentru limită de vârstă înaintea împlinirii vârstei standard de pensionare, conform art.56 din Lega nr.360/2023 are dreptul de a cumula pensia cu salariul obținut în baza unui alt contract individual de muncă?
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2024
Pekatonix, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:56, 10 Octombrie 2024
Da , are .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare de drept cim Alexandru_D. Alexandru_D. Buna ziua. Prin coroborarea dispozitiilor art. 56, alin . (1), lit. c) din Codul Muncii cu dispozitiile art. 93, alin. (7) din Legea 360/2023, CIM inceteaza de ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract individual de munca pensionar 2024 Brindusa_C Brindusa_C Vă rog să-mi comunicați un punct de vedere față de următoarea situație, aplicabila intr-o societate cu capital privat: Conform noilor modificări ... (vezi toată discuția)
"pensia anticipată poate fi obţinută cu cel mult 5 ani înaintea ... gbrlcostache gbrlcostache \"Pensia anticipată poate fi obţinută cu cel mult 5 ani înaintea împlinirii vârstei standard de pensionare, de către cei care au realizat un stagiu de ... (vezi toată discuția)