avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cat timp pot vizualiza pe portal solutia data de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In cat timp pot vizualiza pe portal solutia data de judecător ...

In cat timp pot vizualiza pe portal solutia data de judecător după încheierea ședinței de judecata?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:03, 10 Octombrie 2024
una, doua zile lucratoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutia la o ordonanta presedintiala vizita minor CS1976 CS1976 In cat timp se da solutia la un proces de Ordonanat Presedintiala judecata acum in vacanta judecatoreasca in Bucuresti sect 5? (vezi toată discuția)
Contestatie la incheierea prin care sunt respinse exceptii si cereri in camera preliminara SAM2017 SAM2017 Buna ziua, sunt nedumerit de ce judecatorul de camera preliminara a respins cererea de amanare a sedintei pe fond desi solicitasem sa se solutioneze mai ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog!onrc cere dizolvarea firmei mele craciunminerva craciunminerva buna ziua.sunt panicata! ONRC a dat firma mea in judecata si cere dizolvarea ei,pe buna dreptate.asociatul meu,adminstrator ca si mine,nu a depus situatiile ... (vezi toată discuția)