avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis gasit fals predat. Ce se poate intampla?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis gasit fals predat. Ce se poate intampla?

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: am gasit un permis permanent vechi pe numele meu emis de RATB in urma cu foarte multi ani (dupa legea Revolutionarilor). Parintii nu mai stiu exact ce e cu el, ei fiind foarte in varsta. Am fost la STB sa intreb daca este valabil si pare ca este un fals. Eu nu l-am folosit niciodata , nu am fost prinsa utilizandu-l. Evident ca cei de la STB mi l-au retinut pentru a vedea ce e cu el si mi-au facut copie de pe cartea de identitate. Ce se poate intampla? Nu cunosc cum a fost emis, de catre cine, eu fiind mica in perioada de dupa revolutie cand a fost emis. Ce consecinte as putea avea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 10:47, 4 Ianuarie 2025
Daca sunt multi de atunci si n-ati primit amenda sau alta pedeapsa: s-a prescris raspunderea penala, nu va mai face nimic pentru asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie falsa Costyn 79 Costyn 79 Buna ziua.in germania mi sa retinut permisul de conducere si am venit in romania si am solicitat un duplicat declarand ca lam pierdut.as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Contestație amendă ratb GeorgeeS GeorgeeS Buna ziua! Decurand mi-am uitat abonamentul ratb acasă și când au urcat controlorii in autobuz mi-au spus să cobor din autobuz, fiind și un jandarm cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere fără permis + uz de fals + fals în înscrisuri oficiale, în urma prezentării unui permis cumpărat de pe internet. cum ar trebui să procedez mai departe? Danutdz Danutdz Buna ziua, In cursul zilei de ieri ma oprit un echipaj de la rutiera jud. Arad si am prezentat un permis achizitionat de pe internet in urma cu cateva luni . ... (vezi toată discuția)