avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se emite factura pentru sponsorizare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se emite factura pentru sponsorizare?

Buna ziua
in cadrul unui ONG este incheiat un contrat de sponsorizare cu o firma care nu are sediul in Romania
Firma respectiva cu sediul In Ungaria in baza contractului de sponsorizare incheiat solicita emiterea unei facturi fiscale pentru a efectua plata
Intrebarea mea este ; se poate emite factura fiscala pentru sponsorizare? stiu ca se emit facturi doar pentru activitate economica
se poate emita factura fiscala pentru sponsorizare la o societate care nu are sediul in Romania?
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Șef ec , utilizator 16:40, 10 Octombrie 2024
Se practica dar legea nu obliga daca obiectul contractului nu il reprezinta livrarea de bunuri
Multumesc
la ce lege vă referiti, la Codul fiscal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu sponzorizare sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Sunt un SRL si am incheiat un contract de sponzorizare cu un ONG pentru o valoare de 2000 de ron pentru care am primit si chitanta. La ce cont trebuie ... (vezi toată discuția)
Contract sponsorizare babysee babysee imi puteti spune va rog daca este normal/legal ca intr-un contract de sponsorizare dintre doua pers. juridice, ce are ca obiect promovare nume, logo, machete, ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare concurs ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta: Eu, ca societate comerciala, vreau sa sponsorirez premiile pentru locul 1,2 si 3 din cadrul unui ... (vezi toată discuția)