Am cumparat un teren arabil in extravilanul unui comune, iar pentru aceasta am realizat o PROMISIUNE BILATERALA DE VANZARE-CUMPARARE.
Pretul total al vanzarii l-am achitat integral Promitent vanzatorului.
Din cauza unor probleme personale si pentru ca am fost in strainatate,
terminul stabilit pentru semnarea contractului de vanzare-cumparare a fost depasit.
Mai mult de atat, acum cand am venit pentru a face actul de vanzare cumparare,
am aflat ca Promitent-Vanzatorul a decedat.
In momentul de fata am ramas doar cu inscrisul PROMISIUNE BILATERALA DE VANZARE-CUMPARARE si cu banii dati.
Ce este de facut in aceasta situatie astfel incat sa pot obtine actul de vanzare-cumparare?
Mergeți la un av e o problema complexa care nu se rezolva pe un forum.Ttebuie văzut antecontractul,lămurit cât timp a trecut de la termenul stipulat pt finalizarea actelor,discutat dacă decedatul avea moștenitori făcute o serie de adrese catre diverse instituții etc.Depinfe de răspunsul la întrebările de mai sus.oricum situația dvs nu e , roza"
georgiana.td
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Puteți încheia contractul cu moștenitorii promitentului.
Faceți demersuri să îi identificați și să îi contactați, poate sunt de bună credință și se rezolvă.
Cine poseda terenul azi? Ce zice actul? Cat timp a trecut? Sunt multe variabile, vorbiti cu un avocat in privat, cu actele in fata. Nu stiu ce stiti de mostenitori, sfatul de mai sus este unul bun, insa va spun ca in mod uzual nu sunt interesati sa vanda. Totusi, verificati intai care e situatia concreta in privinta lor. Daca nu reusiti o intelegere, mergeti la un avocat.