avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara! Pentru a incepe activitatea unui SRL a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara! Pentru a incepe activitatea unui SRL a carui sediu ...

Buna seara! Pentru a incepe activitatea unui SRL a carui sediu social este in alta parte fata de satiul inchiriat este nevoie de o declaratie anume?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:41, 11 Octombrie 2024
Buna ziua

Trebuie sa declarati punctul de lucru la ORC si apoi in functie de CAEN sa obtineti autorizatiile pentru functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)
Sediu social=punct lucru??? maya20052005 maya20052005 Buna ziua, am infiintat o firma al carui sediu social se afla in apartamentul parintilor(cu care am facut ct de comodat) . Codul caen este 4741, iar pe ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere sediu ileana-mitrea ileana-mitrea Buna ziua.. firma mea, are in proprietate un imobil de birouri pe care dorim sa il inchiriem. In statutul companiei (SRL) exista cod CAEN - 6820 - inchirierea ... (vezi toată discuția)