avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara, Sunt iesit la pensie anticipat, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara, Sunt iesit la pensie anticipat, împlinesc 65 ani ...

Bună seara,
Sunt iesit la pensie anticipat, împlinesc 65 ani la 1 ianuarie 2025, când ma pot angaja fără sa-mi afecteze pensia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:56, 11 Octombrie 2024
Dupa iesirea la pensie pentru limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in ianuarie 2025 implinesc 58 ani, in mai 2025 completez ... Adinavas Adinavas Buna seara, In ianuarie 2025 implinesc 58 ani, in mai 2025 completez stagiul de cotizare contributiv maxim de 35 de ani si mai am 4 ani si 1/2 ani ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata babaangi babaangi Buna seara! Sunt in somaj din data de 15 ianuarie 2013. Am lucrat 31 de ani si 2 luni. Luna aceasta implinesc 51 de ani. Daca dupa expirarea termenului de un ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire.De ce in anexa 5 a legii pensiilor la femei apare calculat iesirea la pensie pana in ianuarie 2030 iar pentru barbati pana in ... (vezi toată discuția)