avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pe olx aveam un anunț de prestări servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pe olx aveam un anunț de prestări servicii

Buna ziua,
Pe olx aveam un anunț de prestări servicii prin care tundeam iarba. Nu știu dacă am avut 3 persoane anul acesta care au apelat la mine...circa 300 lei.
Astazi m-am trezit cu somație de la antifrauda fiscala, comert electronic, precum ca am fost identificat ca desfășor activitate de prestări servicii, având ca rezultat obținerea de venituri fără a fi organizat.
Mai menționează printre altele:În cazul în care nu ați desfășurat activ. economică însă intentionati ca pe viitor sa desfășurați o astfel de activitate, aveți obligația sa va înregistrați în prealabil.
Ma informeaza ca prin declararea veniturilor realizate, evit stabilirea din oficiu a creanțelor fiscale prin decizie de impunere, precum și a accesoriilor.

Va rog, cum trebuie sa procedez legal?
Mentionez ca am șters anunțul și nici nu-l voi mai posta.

Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:04, 11 Octombrie 2024
Va înregistrați la Registrul comerțului ca intreprindere individuala și o sa puteți presta activitate dând bon clientului și declarând venitul și impozitul aferent în declarația unica catre anaf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert pe persoana fizica dhaneeey dhaneeey Intentionez sa cumpar diverse articole pe care sa le vand ulterior la un pret mai mare pe diverse site-uri de anunturi. Am gasit pe site-ul Anaf urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Inregistrare venituri intreprindere individuala madara madara Buna ziua! Desfasor activitate de productie agricola(intreprindere individuala), productia o vand in piata pe baza unui certificat de producator. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Inchirieri imobile-platitor tva? laurr29 laurr29 Buna ziua. Am nelamuriri privind aceasta chestiune: daca inchiriez imobile( ma refer la cele declarate la fisc) si am venituri mai mari de 35000 euro anual, ... (vezi toată discuția)