avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este corect formulat acest paragraf din decizia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este corect formulat acest paragraf din decizia de concediere? ...

Este corect formulat acest paragraf din decizia de concediere?

" Împotriva prezentei decizii de desfacere a contractului de munca salariatul se poate adresa cu PLÂNGERE la Tribunal...,.in termen de 45 zile"
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 11 Octombrie 2024
"Contestatie" in loc de "plangere".
E bine si plangere ..nu conteaza denumirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim la cerere Herra_ Herra_ Am intocmit o decizie de incetare CIM (LA CERERE). Comunicarea in REVISAL se incadreaza in termen \\\\"la data luarii la cunostinta a evenimentului care a ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca florin40 florin40 DACA AM DEPUS O PLANGERE LA PARCHET,TREBUIE SA MAI FAC SI O CONTESTATIE IMPOTRIVA DISPOZITIEI DE CONCEDIERE.DISPOZITIA A FOST EMISA IN DATA DE 18.08.2012 DAR ... (vezi toată discuția)
Concediere sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca in cazul concedierii conf. art. 65-67 din codul muncii contestatia se face la preaviz sau la desfacerea contractului si ... (vezi toată discuția)