avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine face ancheta sociala in Marea Britanie? Eu sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine face ancheta sociala in Marea Britanie? Eu sunt in divort ...

Cine face ancheta sociala in Marea Britanie?
Eu sunt in divort de aproape 2 ani in Romania si acuma ne-au cerut ancheta sociala sa o facem in Marea Britanie deoarece noi locuim aici cu minorii.
Va rog tare mult sa ma ajutati unde sa cer aceasta ancheta sa fie facuta deoarece cei din Romania nu stiu unde sa ma indrume si nu putem termina cj divortul.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord Anabella31 Anabella31 Buna ziua. As dori sa stiu care este cea mai simpla modalitate pentru un divort de comun acord cu 3 copii minori? M-am gandit la varianta de a merge la notar ... (vezi toată discuția)
Divort-ancheta sociala !! Dragos_75 Dragos_75 Buna ziua. Sunt la inceputul unui divort...inca nu am primit primul termen si as dori cateva informatii daca se poate! Momentan atat eu cat si sotia suntem in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor la notar (familie in uk) ancaangelescu ancaangelescu Buna seara . Eu si sotul meu locuim in UK suntem inca cetateni romani , avem un copil minor (13 ani ) care locuieste cu sotul meu , suntem despartiti in fapt ... (vezi toată discuția)