avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CUSTODIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CUSTODIE

Buna ziua , am si eu o intrebara va rog daca ma puteti sfatuii , am o relatie de concubinaj cam de aproximativ 10 ani din care a rezultat o fetita care in momentul de fata are 3 ani si jumatate , in ultima perioada nu mai ma inteleg cu sotia , tin sa mentionez ca ea nu face absolut nimic ( nu spala haine deloc , nu face mancare , nu face curatenie , cu fata se comporta extrem de urat , nu de putin ori am surprinso cand tipa la fata si o jignea cu niste cuvine iesite din comun , bineinteles ca am diacutat pe tema asta si spune ca o zice in gluma , m-am decis sa lun capat relatiei , fata in momentul de fata locuieste la mama care sta in alta comuna , deorece noi muncim amandoi , ma ameninta ca daca pleaca anunta politia si isi ia fata , e nu are nici familie a fost lasata de mica la casa de copii si nici nu are unde locuii doar sa isi ia o chirie sa stea singura in Bucuresti .
Poate Politia intervenii pentru a ma obiga sa ii dau fata ? Sau ce trebuie sa fac ? Va rog mult de tot sa ma indrumati , plus de asta fata nici nu sta cu ea , plange pana se face rosie la fata cand o vede .
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2024
Marian2792, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:24, 12 Octombrie 2024
Buna ziua

Poate Politia intervenii pentru a ma obiga sa ii dau fata ?

Nu.

ce trebuie sa fac ?

Proces pentru stabilirea domiciliului minorei la dvs.
Contactati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am și eu o problema , am o relație de concubinaj ... Marian.stefan9227 Marian.stefan9227 Buna seara, Am și eu o problema , am o relație de concubinaj de aproape 9 ani din care a rezultat nașterea unei fetițe care are în prezent vârstă de 1 ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor me4_vanesa me4_vanesa situatia mea este urmatoarea: am o fetita de 4 ani dintr-o relatie de concubinaj, respectivul este inchis pt. trafic de persoane. eu am solicitat in instanta ... (vezi toată discuția)
Vrea sa-mi ia fata.. mariana910521 mariana910521 Buna ziua,va rog daca ma puteti ajuta..St intr-o relatie de 10 ani,si de 4 ani stam intr-un oras...si eu spunandu-i 'sotului meu' ca vreau sa ne mutam in ... (vezi toată discuția)