Buna ziua , am si eu o intrebara va rog daca ma puteti sfatuii , am o relatie de concubinaj cam de aproximativ 10 ani din care a rezultat o fetita care in momentul de fata are 3 ani si jumatate , in ultima perioada nu mai ma inteleg cu sotia , tin sa mentionez ca ea nu face absolut nimic ( nu spala haine deloc , nu face mancare , nu face curatenie , cu fata se comporta extrem de urat , nu de putin ori am surprinso cand tipa la fata si o jignea cu niste cuvine iesite din comun , bineinteles ca am diacutat pe tema asta si spune ca o zice in gluma , m-am decis sa lun capat relatiei , fata in momentul de fata locuieste la mama care sta in alta comuna , deorece noi muncim amandoi , ma ameninta ca daca pleaca anunta politia si isi ia fata , e nu are nici familie a fost lasata de mica la casa de copii si nici nu are unde locuii doar sa isi ia o chirie sa stea singura in Bucuresti .
Poate Politia intervenii pentru a ma obiga sa ii dau fata ? Sau ce trebuie sa fac ? Va rog mult de tot sa ma indrumati , plus de asta fata nici nu sta cu ea , plange pana se face rosie la fata cand o vede .
Incredintare minor
me4_vanesa
situatia mea este urmatoarea: am o fetita de 4 ani dintr-o relatie de concubinaj, respectivul este inchis pt. trafic de persoane. eu am solicitat in instanta ... (vezi toată discuția)