avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut! Astazi am aflat de la o persoana ca un anumit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut! Astazi am aflat de la o persoana ca un anumit individ ...

Salut!
Astazi am aflat de la o persoana ca un anumit individ vrea sa imi taie frana la motocicleta cu care fac naveta la liceu-acasa.Intrebarea mea este daca gasesc frana taiata sau alte pagube aduse motocicletei ce trebuie sa fac?
Sa sun la 112 pentru un echipaj de politie pentru colectarea probelor si a amprentelor sau sa ma duc la cea mai apropriata sectie de politie si sa depun plangere penala pentru distrugere?
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 11:32, 12 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti suna sau merge la cea mai apropiata sectie. Puteti merge la sectie sa depuneti plangere penala.

Echipajul de politie va sti ce e de facut in orice ipoteza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2024
Alina-Andreea Plugaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune(amenintare cu moartea) ioanabughiu ioanabughiu In cursul unei zile saptamana trecuta o doamna a fost ameninta cu moartea in parcarea unui centru comercial de un individ inarmat, cauza acestei ''manifestarii ... (vezi toată discuția)
Zgariat masina in parcare sub ochii mei Mihai1978 Mihai1978 Acum cateva zile am surprins un pensionar zgariindu-mi masina. Am sunat la 112 a venit politia ne-a luat datele iar pe mine m-a indrumat la sectie sa fac ... (vezi toată discuția)
Nu pot obtine deviz`ul de reparatie ! ce sa fac? silviu_ssc silviu_ssc Salut . Numele meu este Costea Silviu , locuiesc in Constanta si acum aproximativ doua luni am fost implicat intr\'un accident grav , cu motocicleta , ... (vezi toată discuția)