avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am o întrebare, Daca au fost depuse actele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am o întrebare, Daca au fost depuse actele de dezbatere ...

Buna ziua Am o întrebare,
Daca au fost depuse actele de dezbatere a succesiunii și am acceptat moștenirea ,nefiind eliberate actele de moștenitor,pot renunța in momentul acesta la moștenire prin nesemnarea actelor de moștenitor sau trebuie declarație notarială de renunțare la moștenire din motive personale
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:07, 12 Octombrie 2024
Dacă ați dat deja declarație de acceptare, nu mai puteți renunta.
Eu am trimis numai actele de identificare ,gen copie buletin,copie certificat naștere în rest nu am semnat nimic
Ati spus sus ca ați acceptat moștenirea...
În orice caz...nu trebuie sa renunțați la moștenire, dacă nu mai doriți sa o dezbateti.
Dacă notarul a înregistrat deja dosarul succesoral, acesta va fi suspendat, iar când veți dori dezbaterea, va trebui să vă adresați aceluiași birou notarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea succesiunii doar pt un anumit lucru paul45 paul45 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu o nelamurire. Stiu ca la decesul unei persoane se deschide succesiunea. Dupa care se poate deschide dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, consecinte renuntare la mostenire vicente73 vicente73 Buna seara.In urma cu 9 luni a decedat tatal meu.Santem doi frati si mama.Noi am stabilit de comun acord ca nu dorim nimic din bunurile care au apartinut mamei ... (vezi toată discuția)
Testament opreas opreas Care este procedura dupa producerea decesului pentru recunoasterea testamentului de catre toti mostenitorii? (vezi toată discuția)