avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DONATIE IMOBIL ? SAU CONTRACT DE VANZARE - CUMPARARE? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DONATIE IMOBIL ? SAU CONTRACT DE VANZARE - CUMPARARE? Sau care ...

DONATIE IMOBIL ? SAU CONTRACT DE VANZARE - CUMPARARE?
Sau care este cel mai ieftin mod de a instraina un bun ?

De la un om bolnav cu timp limitat de viata catre sot, sau alti membtrii ai familiei ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:28, 11 Octombrie 2024
Donația e mai ieftina doar dacă sunteți rude de pana la gradul 2, inclusiv, în sensul ca nu plătiți impozit către stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donaþia miki70_is miki70_is Contractul de donaţie încheiat la notarul public,privind o suprafaţă de teren este necesar să se facă schiţă cadastrală şi intabulare? Donaţia ... (vezi toată discuția)
Transmitere teren agricol extravilan la mostenitori edirne edirne buna ziua care este modalitatea cea mai buna de a transmite un teren agricol extravilan de la parinti catre copii (care sunt in viata) si care sunt ... (vezi toată discuția)
Care ar fi varianta mai ieftina!!!! emilia2005 emilia2005 Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat daca se poate:impreuna cu fratele meu sunt mostenitoarea(dupa mama) unui teren ,din care vrem sa cedam unei terte ... (vezi toată discuția)