avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un spor procentual din CIM, de ex. Spor noapte, de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un spor procentual din CIM, de ex. Spor noapte, de care se beneficiaza ...

Un spor procentual din CIM, de ex. Spor noapte, de care se beneficiaza pe toata derularea CIM(cand e cazul) se adauga lunar in revisal, sau e suficient doar sa fie introdus initial?
In situatia in care doresc sa adaug un spor in revisal, la final pe raport revisal nu este evidentiata data de cand a fost adaugat acel spor. De asemenea, daca doresc sa sterg un spor, care nu mai exista, nu este evidentiata data de la care nu mai exista, si se sterge de tot. Este in regula acest lucru? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Annie2468 , utilizator 08:33, 20 Octombrie 2024
Nu e cazul momentan, dar pe viitor sa stiu. Daca e in lei sporul, va referiti ca trebuie introdus lunar? Ca de procentual am stabilit ca ramane nescuimbat, nu introducem lunar(desi suma va fi diferita, procentul acelasi)

Cornel Vasile a scris:

Daca suma doifera , se va evidentia lunar.

In raportul per salariat va apare data pentru salariul + spor , apoi la retragere doar salariu

Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Octombrie 2024
Annie2468, utilizator
Era vorba de cuantum efectiv sl sporului de noapte..dacă va fi același în fiecare luna, nu este nevoie de modificarea în Revisal, dar dacă are valoare lunară diferita da
Okok. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2024
Annie2468, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal- spor de noapte ContSters20351 ContSters20351 Buna ziua , am si eu o intrebare. Lucrez intr-o institutie unde se lucreaza si noaptea. Orele de noapte difera luna de luna. Pentru aceste ore personalul ... (vezi toată discuția)
Sporuri revisal mihaypavel mihaypavel Buna ziua, In cadrul unei societati de productie cu peste 250 angajati se acorda spor de noapte si spor de week-end. Desi nu apar in contractul de munca, ci ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)