avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, din septembrie îmi desfășor activitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, din septembrie îmi desfășor activitatea în altă ...

Bună ziua, din septembrie îmi desfășor activitatea în altă unitate școlară. În calculul salariului au omis adăugarea gradației de merit. Se poate recupera suma respectivă începând cu următoarea lună? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: katushka , utilizator 19:48, 12 Octombrie 2024
Da, se poate asa ceva.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradatie de merit Mihai M Mihai M Buna ziua! Am o nelamurire privitoare la modul in care universitatea unde activez ca profesor universitar si prodecan aplica prevederile legale referitoare ... (vezi toată discuția)
Cand inceteaza plata gradatiei de merit in invatamant Ram2 Ram2 Incepand cu acest an scolar imi inceteaza gradatia de merit. In salarul pe luna august (primit evident acum in septembrie) nu am mai primit drepturile aferente ... (vezi toată discuția)
Am avut gradatie de merit, incepand cu 1 septembrie 2012, iar ... BaraLiviuRadu BaraLiviuRadu Am avut Gradatie de merit, incepand cu 1 septembrie 2012, iar pe 11 noiembrie 2016 am fost arestat! Mai beneficiez de Gradatie, pentru celelalte luni, incepand ... (vezi toată discuția)