avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am lucrat acum multă vreme un an de zile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am lucrat acum multă vreme un an de zile la o firma ...

Bună ziua! Am lucrat acum multă vreme un an de zile la o firma care acum este în insolventa/numai exista. Perioada în care nu mi s-a plătit CAS și la pensie. Cum as putea va rog rezolva sa beneficiez de această perioadă lucrata,sa mi se ia în calcul la pensiu, multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 12 Octombrie 2024
Nu prea aveti cum, daca este in insolventa sau nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz nejustificat casa de pensii brasov camille1 camille1 Buna ziua, va scriu in numele uneip ersoane de 65 de ani din Brasov care tot incearca sa primeasca pensia dar dosarul nu este aprobat. persoana in cauza are ... (vezi toată discuția)
Pensionata in romania apoi munca in ue dtztz dtztz Buna ziua. Am iesit la pensie in 2007. Acum 3 ani mi s-a propus sa merg la munca in Franta si am acceptat. Am lucrat cu carte de munca si fisa de salariu ... (vezi toată discuția)
Facultatea si masterul sunt considerate vechime? stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna am si eu o intrebare.lucrez la o firma de 1 an si 6 luni si am mai lucrat in alta parte 1 an si o luna, deci mai am putin si fac 3 ani vechime si ar ... (vezi toată discuția)