avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am lucrat acum multă vreme un an de zile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am lucrat acum multă vreme un an de zile la o firma ...

Bună ziua! Am lucrat acum multă vreme un an de zile la o firma care acum este în insolventa/numai exista. Perioada în care nu mi s-a plătit CAS și la pensie. Cum as putea va rog rezolva sa beneficiez de această perioadă lucrata,sa mi se ia în calcul la pensiu, multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 12 Octombrie 2024
Nu prea aveti cum, daca este in insolventa sau nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz nejustificat casa de pensii brasov camille1 camille1 Buna ziua, va scriu in numele uneip ersoane de 65 de ani din Brasov care tot incearca sa primeasca pensia dar dosarul nu este aprobat. persoana in cauza are ... (vezi toată discuția)
Pensionata in romania apoi munca in ue dtztz dtztz Buna ziua. Am iesit la pensie in 2007. Acum 3 ani mi s-a propus sa merg la munca in Franta si am acceptat. Am lucrat cu carte de munca si fisa de salariu ... (vezi toată discuția)
Conditiile acordare indemnizatie crestere copil alinaiordache alinaiordache buna,numele meu este Alina,am 24 de ani si am si eu mare nevoie de ajutor : in momentul acesta nu lucrez si nu beneficiez nici de ajutorul de somaj.atat eu cat ... (vezi toată discuția)