avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajat într-o firmă mică și vreau sa mi fac ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajat într-o firmă mică și vreau sa mi fac un credit ...

Sunt angajat într-o firmă mică și vreau sa mi fac un credit ipotecar, am 6 luni vechime in firmă dar văd că firma nu merge prea bine și aș dori să știu dacă de exemplu angajatorul nu îmi plătește la timp pe ultima lună lucrata contribuțiile ar afecta la obținerea unui credit? De exemplu sunt plătite 4 luni contribuțiile dar pe ultima lună nu plătește. Mi ar afecta obținerea creditului acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 13 Octombrie 2024
Plata contributiilor nu afecteaza acordarea creditului, ci neobtinerea de venituri.
Din ce am observat banii ii virează din contul personal nu cel al firmei, acum o lună am putut face un card de cumpărături după interogare ANAF și o preaprobare pentru credit ipotecar tot interogare ANAF.
Deci practic daca întârzie plata contribuțiilor nu as fi afectat în obținerea creditului?
Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Plata contributiilor nu afecteaza acordarea creditului, ci neobtinerea de venituri.

Da, nu va afectează.. important e sa depună Declarația D112 la ANAF.
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Din moment ce plătește somația de plata pentru contribuții de la ANAF înseamnă că este depusa declarația bănuiesc.

Cornel Vasile a scris:

Da, nu va afectează.. important e sa depună Declarația D112 la ANAF.

Corect ..este depusa, in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Nu apare ultima luna la anaf la interogare pentru credit. rogomisha rogomisha Buna ziua, sper sa gasesc pe cineva sa ma lamureasca si pe mine. La sfarsit de de Mai am depus o cerere de acordare credit personal. Nu am restante sau ... (vezi toată discuția)
Demisie "ciudata" valyjc valyjc Buna ziua! Pe data de 25/10/2018 m-am anagat pe perioada nedeterminata la o companie X ( momentan nu o sa-i divulg numele ) si dupa o luna, pe data de ... (vezi toată discuția)