avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajat într-o firmă mică și vreau sa mi fac ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajat într-o firmă mică și vreau sa mi fac un credit ...

Sunt angajat într-o firmă mică și vreau sa mi fac un credit ipotecar, am 6 luni vechime in firmă dar văd că firma nu merge prea bine și aș dori să știu dacă de exemplu angajatorul nu îmi plătește la timp pe ultima lună lucrata contribuțiile ar afecta la obținerea unui credit? De exemplu sunt plătite 4 luni contribuțiile dar pe ultima lună nu plătește. Mi ar afecta obținerea creditului acest lucru?

Alte discuții în legătură

Achitare contributii din urma looly looly Buna seara. As dori sa stiu daca imi pot plati din urma contributiile necesare si sa nu lucrez in fapt.Se poate doar sa merg eu sa le platesc de exemplu , ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor catre stat pentru angajati Cati L. Cati L. Buna ziua, La firma la care lucrez, am contract de munca incheiat si inregistrat la ITM. In schimb, de un an de zile de cand lucrez, firma nu a platit nici ... (vezi toată discuția)
Neplată carte de muncă? vanne18 vanne18 Bună ziua! Vă prezint următoarele : firma cu un angajat, in pragul închiderii. Carte de munca neplătita în ultimele 4 luni(inregistrata ca datorie ... (vezi toată discuția)