avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna, eu am plecat din țara in anul 1987 și as dori ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna, eu am plecat din țara in anul 1987 și as dori sa iau buletin ...

Buna,,eu am plecat din țara in anu 1987 și as dori sa iau buletin Rominesc și pașaport de asemenea.Sint U.S. Citizen
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 15:47, 13 Octombrie 2024
V-ați păstrat cetățenia română sau ați renunțat la ea?
Dk ați păstrat-o e simplu, dacă ați renunțat, trebuie să o redobânditi prima dată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de naştere, cetățenia şi paşaportul românesc calman calman buna ziua eu mam nascut in romania in 1967 şhi in anul 1978 la 11 ani am plecat din ţara.Cu plecarea din ţara, ni sau luat certifucatul de naştere şi ... (vezi toată discuția)
Renuntare cetatenie angajat angajat Prietenul meu este cetatean american si ar dori sa renunte la cetatenie si pasaport ca sa poata locui si munci aici. Ce pasi trebuie sa urmeze ca sa faca ... (vezi toată discuția)
Obtinere pasaport romanesc din strainatate proces_ro proces_ro Se poate obtine pasaport romanesc din strainatate cand o persoana (adult) are doar certificat de nastere? Persoana respectiva nu poseda nici un pasaport vechi ... (vezi toată discuția)