avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. În contul meu CNPP, la Secțiunea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. În contul meu CNPP, la Secțiunea "datele mele din ...

Bună ziua. În contul meu CNPP, la Secțiunea "datele mele din sistem", se generează un document gol atunci când solicit documentul despre "datele din carnetul de muncă". Soția mea este încă în activitate, are cont CNPP, iar documentul "datele din carnetul de muncă" se generează complet, la zi, adică de la angajare 1984 pana la 1 aprilie 2001. Care să fie cauza și ce pot să fac? Vreau să verific inadvertențele din datele casei de pensie și ce am extras eu din cartea de muncă. Punctajul de stabilitate este diferit, bineînțeles în defavoarea mea. Nu pot contesta fiindcă nu am primit încă deciziile de pensie limită de vârstă pe legea 263 din 2010 și cea de recalculare pe legea 360 din 2023.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 13 Octombrie 2024
Cauza este simpla : carnetul sotiei a fost scanat, al dvs nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața. fac o precizare la răspunsul primit de la ... Nicolae62 Nicolae62 Bună dimineața. Fac o precizare la răspunsul primit de la dl. Cornel Vasile pentru cele scrise ieri...\"În contul meu CNPP, la Secțiunea \"datele mele din ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie pensie am primit decizia de pensionare ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 contestare decizie pensionare am primit decizia de pensionare in care nu s-a tinut cont de vechimea din carnetul de munca ci doar din REVISAL am declarat ... (vezi toată discuția)