avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața. Fac o precizare la răspunsul primit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața. Fac o precizare la răspunsul primit de la ...

Bună dimineața. Fac o precizare la răspunsul primit de la dl. Cornel Vasile pentru cele scrise ieri..."În contul meu CNPP, la Secțiunea "datele mele din ...
Cartea mea de muncă există în "Datele mele în sistemul public de pensii", fiindcă am verificat prin descărcarea unei "copii scanate după cartea de muncă". Deci aveau toate documentele pentru a completa și "datele mele din carnetul de muncă" de unde am descărcat de mai multe ori, numai un document gol, necompletat.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
Nicolae62, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 14 Octombrie 2024
Cand deschideti un topic , ar trebui sa postati toate detaliile legate de acel subiect...ati postat "am descarcat documentul gol" ... asta inseamna.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În contul meu cnpp, la secțiunea "datele mele din ... Nicolae62 Nicolae62 Bună ziua. În contul meu CNPP, la Secțiunea \"datele mele din sistem\", se generează un document gol atunci când solicit documentul despre \"datele din ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata recent am avut acces la cartea de munca in format ... Anamaria Spatacean Anamaria Spatacean Buna dimineata Recent am avut acces la cartea de munca in format electronic Sotul meu nu are nici o intrare inainte de 2011 cand a inceput sistemul ... (vezi toată discuția)
Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)