avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt in concediu de creștere copil , pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt in concediu de creștere copil , pe data de ...

Bună ziua! Sunt in concediu de creștere copil , pe data de 07-12-2024 copilul face 2 ani. Întrebarea mea este: dacă eu până să termin concediul de creștere copil m-aș angaja în altă parte la altă firmă în străinătate, ar trebuii să îmi dau demisia de la locul de munca anterior din care am intrat în concediu creștere copil? Doresc o lămurire, mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 13 Octombrie 2024
Va trebui sa va dati demisia de la locul de munca anterior de la care ati intrat în concediu creștere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la indemnizatie ptr cresterea copilului? quartz quartz in cazul in care voi ramane insarcinata{ceea ce am de gand},voi mai beneficia de indemnizatia ptr cresterea copilului,avand in vedere faptul ca:dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Demisie inainte de concediu prenatal alta alta Am citeva intrebari la care inca nu am gasit raspunsul: 1. cei doi ani de CIC sunt considerati vechime in munca ? 2. sunt insarcinata in 5 luni. daca imi ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu pre/postnatal cristianaflori cristianaflori Buna ziua, Am si eu o problema la care nu stie raspunsul contabila de la locul meu de munca. Sper sa ma fac bine inteleasa si sa primesc un raspuns din partea ... (vezi toată discuția)