avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISE POST
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISE POST

Buna seara!!
Am si eu nevoie de niste fise de post. Cine ma poate ajuta???
Ptr.
-sef serviciu comert cu amanuntul si ridicata
-FISA POSTULI CONDUCATOR AUTO
-FISA POSTULUI INSPECTOR RESURSE UMANE
-FISA POSTULUI CONTABIL SEF
-FISA POSTULUI DIRECTOR ECONOMIC
-FISA POSTULUI ECONOMIST
-FISA POSTULUI ADMINISTRATOR
-FISA POSTULUI CASIER
-FISA POSTULUI ELECTRICIAN
-FISA POSTULUI SEF SERVICIU DEPARTAMENT ECONOMICO-FINANCIAR
-FISA POSTULUI PAZNIC
-FISA POSTULUI TEHNICIAN MERCEOLOG
-FISA POSTULUI DIRECTOR COMERCIAL
-FISA POSTULUI VANZATOR
-FISA POSTULUI GESTIONAR
Buna ziua! Sunt nou pe aici.
As dori daca se poate Fisa Postului pentru Inginer Geodez, respectiv Tehnician
Va multumesc frumos
FIªA POSTULUI Tehnician

1. DATE DE IDENTIFICARE:
1.1. Numele şi prenumele: ……………………………………………….
1.2. Funcţia/postul, loc de muncă: ……………………………………………

2. CERINŢE IMPUSE:
2.1. Studii: ……………………………………….……
2.2. Vechimea: ……………………………………….……
2.3. Alte cerinţe: ………………………………………………

3. RELAŢII:
3.1. Ierarhice:
3.1.1. De subordonare: ……………………………………………
3.1.2. De coordonare: …………………………………………….
3.2. De colaborare:
3.2.1. În grup/lab/departament……………………………………………
3.2.2. În Institut: ……………………………………………
3.3. De reprezentare:
3.3.1. În Institut: ……………………………………………
3.3.2. În afara Institutului: ……………………………………………

4. ATRIBUŢII, LUCRÃRI, SARCINI:
4.1. Obligaţii:
• Să respecte ordinea şi disciplina la locul de muncă, să urmarească şi să aplice cu stricteţe normele şi instrucţiunile privind desfăşurarea procesului de cercetare/producţie, să îndeplinească cu simţ de răspundere îndatoririle de serviciu.
• Să respecte programul de lucru şi să îndeplinească sarcinile de serviciu prevăzute în prezenta fişă, să respecte şi să îndeplinească deciziile, dispoziţiile, instrucţiunile scrise sau verbale transmise de conducerea Institutului, inclusiv prin delegările de competenţă;
• Să folosească integral şi cu maxim de eficienţă timpul de lucru pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu;
• Să respecte normele de muncă şi prescripţiile de calitate stabilite;
• Să-ţi însuşească şi să respecte procesul tehnologic şi de muncă caracteristic locului în care îşi desfăşoară activitatea;
• Să folosească maşinile, utilajele şi instalaţiile încredinţate la parametrii de funcţionare prevăzuţi în documentaţia tehnică şi numai în condiţii de deplină siguranţă.
• Să respecte normele de protecţia muncii, protecţia mediului precum şi cele privind folosirea echipamentului de protecţie.
• Sa poarte in timpul orelor de servici echipamentul de lucru si ecusonul.
• Să respecte normele de prevenire a incendiilor.
• Să înştiinţeze imediat director coordonator asupra existenţei unor nereguli, abateri, greutăţi sau lipsuri în aprovizionarea locului de muncă, în întreţinerea maşinilor, utilajelor sau instalaţiilor cu care lucrează, să propună măsuri de remediere şi de prevenire a unor asemenea situaţii.
• Să nu lase fără supraveghere în timpul programului de lucru, maşinile, utilajele sau instalaţiile în funcţiune, să nu părăsească locul de muncă până la sosirea schimbului, atunci când activitatea este organizată în schimburi.
• Să respecte regulile de acces la locurile de muncă unde intrarea este permisă numai în anumite condiţii.
• Să se comporte corect în cadrul relaţiilor de serviciu, să promoveze raporturi colegiale de colaborare, să asigure un climat de disciplina.
• Să menţină zilnic ordinea şi curăţenia la locul de muncă, în spaţiile de acces şi a grupurilor sanitare, inclusiv golirea zilnica a cosurilor cu deseuri menajere sau hartie.
• Să asigure prin toată activitatea sa (inclusiv modul de stocare al deşeurilor) condiţii pentru protecţia mediului de lucru.
• Interzicerea de a introduce şi consuma băuturi alcoolice în unitate. Consumarea de băuturi alcoolice in unitate atrage după sine următoarele penalităţi, stabilite conform ROI:
Ø Prima abatere – absenţă nemotivată în ziua constatării consumului
Ø A II-a abatere – reducerea salariului de bază cu 10% pe o perioadă de 3 luni
Ø A III-a abatere – desfacerea contractului de muncă
• Să aibă asupra sa, în vederea intrării în societate, legitimaţia de serviciu vizată la zi.
• Să asigure protecţia şi integritatea patrimoniului tehnologic şi informaţional ce i-a fost încredinţat în vederea desfăşurării activităţii de cercetare şi/sau producţie.
• Să nu folosească baza tehnico-materială şi informaţională, timpul de lucru şi serviciile Institutului în interes personal sau străin Institutului.
• Să anunţe din prima zi directorul coordonator îmbolnăvirea sa, iar dacă îmbolnăvirea a intervenit în altă localitate, să comunice în scris, în aceeaşi zi, cu excepţia cazurilor prevăzute in R.O.I..
• Să respecte dispoziţiile legale privind păstrarea secretului de stat, secretului de serviciu şi de firmă, referitoare la date, documente sau informaţii care nu sunt destinate publicităţii.
• Să nu desfăşoare şi să nu favorizeze activităţi generatoare de concurenţă neloială, acte sau fapte care, potrivit Legii 11/91, sunt contrare bunei credinţe şi uzanţelor cinstite.
• Se obligă să breveteze şi să cesioneze către societate orice soluţie originală, rezultate din activitatea desfăşurată în unitate.
• Recunoaşte normele privind salarizarea conf. CCM, salariul lunar primit fiind funcţie de volumul încasărilor echipei din care face parte.

4.3 Atribuţii, lucrări, sarcini :

Graphic Designer
Domeniu companie: Media/Publicatii

Domeniu profesie: IT & C

Profesie: Web Designer

Descriere post:
- Creatie si implementare concepte grafice pentru continut online sau offline, elemente promotionale, elemente grafice pentru interfata web/software, prelucrare de imagini, etc.
- Creatie de bannere, anunturi, grafica pentru reclama online, butoane, inconite, etc.
- Prelucrare si compresie de imagine si pregatire pentru web.
- Manipulare de imagini fotografice si plasrea lor intr-un context compozitional care include text si alte elemente grafice
- bonus: Familiarizat cu partea de productie web (Layout de pagin in HTML, notiuni de CSS, JavaScript, aplicatii gen PHP + MySQL, intelegerea unei baze de date)
- creativ, original
- notiuni demonstrabile de compozitie, layout si cromatica.
- absolvirea unei facultati de specialitate (grafica, design) reprezinta un avantaj
- experienta profesionala de minim 3 ani.
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspuns, dar nu este vorba de web design...grafica pentru web este numai o parte a ceea ce se numeste grafica computerizata...
Eu am postat ce am gasit prin fisierele mele, in speranta ce te poate ajuta acest model de fisa de post .... nu stiu daca vei reusi aici pe forum sa gasesti asa ceva.:(
Incearca pe alte site-uri , de exemplu pe forumul indaco (afirma cineva in urma cu ceva timp) :)
Buna ziua
A-ti dat exemplu de Fisa de post pentru Tehnician, dar as avea nevoie de de Fisa de post pentru Tehnician geodez (topograf). Totodata inca nu am vazut Fisa de post pentru Inginer Geodez.

Alte discuții în legătură

Fise post si ns protectia muncii ContSters58051 ContSters58051 va rog daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu fisele de post ptr. : -tamplar universal -muncitor necalificat in tamplarie aluminiu -lacatus -taietor ... (vezi toată discuția)
Fisa post daal daal Va rog am si eu nevoie de \"FISA POSTULUI pentru VOPSITOR AUTO\" adresa mea de e-mail: office@justclassics.ro Va multumesc anticipat. Daniel (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru asflatator si dulgher SilviaNedelcu SilviaNedelcu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine fisa postului pentru asfaltator, dulgher si pavator. Daca ma puteti ajuta, va rog sa l trimiteti pe adresa de e-mail: ... (vezi toată discuția)