Buna seara!!
Am si eu nevoie de niste fise de post. Cine ma poate ajuta???
Ptr.
-sef serviciu comert cu amanuntul si ridicata
-FISA POSTULI CONDUCATOR AUTO
-FISA POSTULUI INSPECTOR RESURSE UMANE
-FISA POSTULUI CONTABIL SEF
-FISA POSTULUI DIRECTOR ECONOMIC
-FISA POSTULUI ECONOMIST
-FISA POSTULUI ADMINISTRATOR
-FISA POSTULUI CASIER
-FISA POSTULUI ELECTRICIAN
-FISA POSTULUI SEF SERVICIU DEPARTAMENT ECONOMICO-FINANCIAR
-FISA POSTULUI PAZNIC
-FISA POSTULUI TEHNICIAN MERCEOLOG
-FISA POSTULUI DIRECTOR COMERCIAL
-FISA POSTULUI VANZATOR
-FISA POSTULUI GESTIONAR
Buna ziua,
Am urmarit tot thread-ul dar nu am gasit ce cautam. Ma rog, am gasit dar nu tot ce as avea nevoie.
in speta, imi mai trebuie un model de fisa a postului de tehnoredactor (COR 347121).
As prefera ca modelul sa fie postat aici (in masura posibilitatilor dvs.) pentru a pute beneficia si altii de el.
Pentru orice eventualitate, adresa mea de e-mail este steji [at] dekadv [.] com
Cunoştinţe specifice şi abilităţi şi deprinderi – tehnoredactor
Cunoştinţe
• de informatică (hard, soft, inclusiv aplicatii ale programelor)
• de gramatică şi vocabular al limbii române
• de operare în programe de editare text (Microsoft Office 2000)
• despre editarea unei publicaţii (inclusiv cunoştinţe despre metode alternative de comunicare –scris,verbal, vizual)
• cunoşterea a cel puţin a unei limbi străine de circulaţie internaţională
Abilităţi şi deprinderi monitorizare
-deprinderea de a monitoriza şi evalua atât performanţa proprie cât şi a celorlaţicolegicoordonare
-abilitatea de a-şi ajusta acţiunile în conformitate cu obiectivul colectivului redacţionalcomunicare
-comunică eficient prin scris informaţii şi idei astfel încât să fie înţelese de ceilalţi /pricepereade a discuta şi transmite informaţia eficient în cadrul redacţiei gândire critică
–foloseşte raţionamentul logic pentru a identifica punctele tari şi cele slabe ale soluţiilor, concluzilor precum şi a modurilor de abordare a problemelor rationament deductiv
-aplică reguli generale la probleme specifice pentru a obţine rezultate eficiente originalitate
-abilitatea de veni cu idei noi şi neobşnuite sau de a găsi modalităţi creative de a rezolva probleme însuşiri de personalitate
Atributiuni:
- organizează şi pregăteşte forma, poziţia şi ordinea articolelor şi ilustraţiilor, corectează erorile de ortografie, exprimare sau sintaxă din text
- se ocupă de integrarea în text a imaginilor, tabelelor, menţiunilor (note de subsol, titluri,detalii,etc.) conform stilului redacţional al revistei şi cerinţelor de publicare.
- efectuează modificări (parametrii tehnici de editare) în materialele primite
- realizează forma finală a revistei ce va fi trimisa spre tipărire
- colaborează cu editorii şi personalul calificat de la tipografie pentru a se familiariza cu modul de tipărire (tehnici, infrastrucură, calitatea produsului final)
- asistă tipărirea revistei
- selectează fotografii, imagini, scheme grafice pentru a ilustra materialul.
- păstrează înregistrări electronice ale materialelor revistei
- se ocupă de scrierea, multiplicarea şi distribuirea materialelor
- participă la toate întâlnirile echipei redacţionale
- organizează şi pregăteşte forma, poziţia şi ordinea articolelor şi ilustraţiilor, corectează erorile de ortografie, exprimare sau sintaxă din text
- se ocupă de integrarea în text a imaginilor, tabelelor, menţiunilor (note de subsol, titluri,detalii,etc.) conform stilului redacţional al revistei şi cerinţelor de publicare.
- efectuează modificări (parametrii tehnici de editare) în materialele primite
- realizează forma finală a revistei ce va fi trimisa spre tipărire
- colaborează cu editorii şi personalul calificat de la tipografie pentru a se familiariza cu modul de tipărire (tehnici, infrastrucură, calitatea produsului final)
- asistă tipărirea revistei
- selectează fotografii, imagini, scheme grafice pentru a ilustra materialul.
- păstrează înregistrări electronice ale materialelor revistei
- se ocupă de scrierea, multiplicarea şi distribuirea materialelor
- participă la toate întâlnirile echipei redacţionale
Buna!Firma la care lucrez este de amenajari interioare si exterioare... as vrea sa stiu cum trebuie sa trec la fisa postului pentru lacatus-mecanic, fierar-betonist si constructii metalice .....sunt calificati pt domeniul firmei sau nu...!!!
Multumesc!!!
Fisa post
daal
Va rog am si eu nevoie de \"FISA POSTULUI pentru VOPSITOR AUTO\"
adresa mea de e-mail: office@justclassics.ro
Va multumesc anticipat.
Daniel (vezi toată discuția)