avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISE POST
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISE POST

Buna seara!!
Am si eu nevoie de niste fise de post. Cine ma poate ajuta???
Ptr.
-sef serviciu comert cu amanuntul si ridicata
-FISA POSTULI CONDUCATOR AUTO
-FISA POSTULUI INSPECTOR RESURSE UMANE
-FISA POSTULUI CONTABIL SEF
-FISA POSTULUI DIRECTOR ECONOMIC
-FISA POSTULUI ECONOMIST
-FISA POSTULUI ADMINISTRATOR
-FISA POSTULUI CASIER
-FISA POSTULUI ELECTRICIAN
-FISA POSTULUI SEF SERVICIU DEPARTAMENT ECONOMICO-FINANCIAR
-FISA POSTULUI PAZNIC
-FISA POSTULUI TEHNICIAN MERCEOLOG
-FISA POSTULUI DIRECTOR COMERCIAL
-FISA POSTULUI VANZATOR
-FISA POSTULUI GESTIONAR
Buna ziua,
Am urmarit tot thread-ul dar nu am gasit ce cautam. Ma rog, am gasit dar nu tot ce as avea nevoie.
in speta, imi mai trebuie un model de fisa a postului de tehnoredactor (COR 347121).
As prefera ca modelul sa fie postat aici (in masura posibilitatilor dvs.) pentru a pute beneficia si altii de el.
Pentru orice eventualitate, adresa mea de e-mail este steji [at] dekadv [.] com
As dori si eu un model de fisa postului pentru tehnoredactor.
Multumesc!
Cunoştinţe specifice şi abilităţi şi deprinderi – tehnoredactor
Cunoştinţe
• de informatică (hard, soft, inclusiv aplicatii ale programelor)
• de gramatică şi vocabular al limbii române
• de operare în programe de editare text (Microsoft Office 2000)
• despre editarea unei publicaţii (inclusiv cunoştinţe despre metode alternative de comunicare –scris,verbal, vizual)
• cunoşterea a cel puţin a unei limbi străine de circulaţie internaţională

Abilităţi şi deprinderi monitorizare
-deprinderea de a monitoriza şi evalua atât performanţa proprie cât şi a celorlaţicolegicoordonare
-abilitatea de a-şi ajusta acţiunile în conformitate cu obiectivul colectivului redacţionalcomunicare
-comunică eficient prin scris informaţii şi idei astfel încât să fie înţelese de ceilalţi /pricepereade a discuta şi transmite informaţia eficient în cadrul redacţiei gândire critică
–foloseşte raţionamentul logic pentru a identifica punctele tari şi cele slabe ale soluţiilor, concluzilor precum şi a modurilor de abordare a problemelor rationament deductiv
-aplică reguli generale la probleme specifice pentru a obţine rezultate eficiente originalitate
-abilitatea de veni cu idei noi şi neobşnuite sau de a găsi modalităţi creative de a rezolva probleme însuşiri de personalitate

Atributiuni:
- organizează şi pregăteşte forma, poziţia şi ordinea articolelor şi ilustraţiilor, corectează erorile de ortografie, exprimare sau sintaxă din text
- se ocupă de integrarea în text a imaginilor, tabelelor, menţiunilor (note de subsol, titluri,detalii,etc.) conform stilului redacţional al revistei şi cerinţelor de publicare.
- efectuează modificări (parametrii tehnici de editare) în materialele primite
- realizează forma finală a revistei ce va fi trimisa spre tipărire
- colaborează cu editorii şi personalul calificat de la tipografie pentru a se familiariza cu modul de tipărire (tehnici, infrastrucură, calitatea produsului final)
- asistă tipărirea revistei
- selectează fotografii, imagini, scheme grafice pentru a ilustra materialul.
- păstrează înregistrări electronice ale materialelor revistei
- se ocupă de scrierea, multiplicarea şi distribuirea materialelor
- participă la toate întâlnirile echipei redacţionale
- organizează şi pregăteşte forma, poziţia şi ordinea articolelor şi ilustraţiilor, corectează erorile de ortografie, exprimare sau sintaxă din text
- se ocupă de integrarea în text a imaginilor, tabelelor, menţiunilor (note de subsol, titluri,detalii,etc.) conform stilului redacţional al revistei şi cerinţelor de publicare.
- efectuează modificări (parametrii tehnici de editare) în materialele primite
- realizează forma finală a revistei ce va fi trimisa spre tipărire
- colaborează cu editorii şi personalul calificat de la tipografie pentru a se familiariza cu modul de tipărire (tehnici, infrastrucură, calitatea produsului final)
- asistă tipărirea revistei
- selectează fotografii, imagini, scheme grafice pentru a ilustra materialul.
- păstrează înregistrări electronice ale materialelor revistei
- se ocupă de scrierea, multiplicarea şi distribuirea materialelor
- participă la toate întâlnirile echipei redacţionale
Multumesc foarte mult!
O zi buna!
Buna!Firma la care lucrez este de amenajari interioare si exterioare... as vrea sa stiu cum trebuie sa trec la fisa postului pentru lacatus-mecanic, fierar-betonist si constructii metalice .....sunt calificati pt domeniul firmei sau nu...!!!
Multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Fise post si ns protectia muncii ContSters58051 ContSters58051 va rog daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu fisele de post ptr. : -tamplar universal -muncitor necalificat in tamplarie aluminiu -lacatus -taietor ... (vezi toată discuția)
Fisa post daal daal Va rog am si eu nevoie de \"FISA POSTULUI pentru VOPSITOR AUTO\" adresa mea de e-mail: office@justclassics.ro Va multumesc anticipat. Daniel (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru asflatator si dulgher SilviaNedelcu SilviaNedelcu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine fisa postului pentru asfaltator, dulgher si pavator. Daca ma puteti ajuta, va rog sa l trimiteti pe adresa de e-mail: ... (vezi toată discuția)