avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este necesara autorizarea activităților de creare a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este necesara autorizarea activităților de creare a unui produs?

Estee necesara autorizarea activităților de creare a unui produs hardware, in afara de cea de la Regisstrul Comertului? Includ aici - aparate ce suporta un soft, produse folografice, etc...
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:59, 21 Octombrie 2024
Producția hardware se supune autorizărilor ISU, DSP, mediu, ITM. E un atelier, mai mare sau mai mic
Adica celor de la Registrul Comertului? Cu exceptia ITM. Nu stiam ca ITM autozieaza aaa ceva. Este un altelier mic, unde firma asamblează piese din diverse parti, ca produsul final, nou sa aduca rezultatele cerute de client
Aveți angajați?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde torturi, prajituri, cornuri? Paul Adrian Paul Adrian Buna ziua..Pot vinde torturi ,prajituri,cornuri doar la comanda,prin telefon sau website ul pe care il dețin pe codul caen 4791 ?avand obiect principal de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa imi deschid o microinterprindere pentru ... Kriptonick29 Kriptonick29 Buna ziua! Doresc sa imi deschid o microinterprindere pentru comercializarea produselor precu dulceata, sirot, zacusca etc. Stiu ca pentrru fiecare produs ... (vezi toată discuția)
Avize atelier tamplarie ralu18 ralu18 buna seara am infiintat acum recent un srl cu inceperea activitati de la 1.10 2018 este vorba de un atelier de tamplarie universala imi puteti spune ce mai am ... (vezi toată discuția)