avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua! Doresc sa imi deschid o microinterprindere ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua! Doresc sa imi deschid o microinterprindere pentru ...

Buna ziua!
Doresc sa imi deschid o microinterprindere pentru comercializarea produselor precu dulceata, sirot, zacusca etc.
Stiu ca pentrru fiecare produs trebuie sa duc o monstra la DSP pentru teste de laborator, insa pana la acest pas trebuie sa mai obtin si alte acte? Ma gandesc ceva legat de spatiul unde le produc, unde le depozitez etc?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:25, 17 Octombrie 2024
de ce sa duceti mostre? dvs le produceti?
Da.
Eu produc dulceturile si gemurile, nu in cantitati industriale, si dupa le pun spre vanzare.

adriandimitriu a scris:

de ce sa duceti mostre? dvs le produceti?

Deci e vorba de producție și vânzare produse alimentare . Trebuie să știți că până și o bucătărie de restaurant trebuie autorizată. Următoarele autorități au un cuvânt de spus: DSP, ANSVSA, Agenția de Mediu, ISU, ITM (dacă sunt și angajați), primăria... Sper că n-am uitat nimic.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare dulceturi on-line - legalitate, avize ancaoly ancaoly Buna ziua Ce acte ar trebui sa aiba un producator de dulceturi si gemuri pentru a putea achizitiona produsele de la el si a le vinde intr-un magazin on-line ... (vezi toată discuția)
Comercializarea produselor traditionale nefis nefis buna ziua. as dori informatii legate de comercializarea produselor traditionale. va exemplific: pot sa comercializez de exemplu carnati ,sunci si carne ... (vezi toată discuția)
Pfa- produse traditionale romanesti ContSters210969 ContSters210969 Buna ziua ! Am nevoie de sfatul expertilor. Doresc ca din luna ianuarie sa realizez si sa comercializez pe la targurile romanesti din tara (gen targul ... (vezi toată discuția)