avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua sunt o persoană cu handicap psihic ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua sunt o persoană cu handicap psihic accentuat, am contractat ...

Bună ziua sunt o persoană cu handicap psihic accentuat,am contractat un credit online de la Viva credit,o instituție no bancară,mi a crescut dobânda f mult,nu pot rambura acea sumă.Ce pot face? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:14, 14 Octombrie 2024
Handicapul psihic n-are treaba cu creditul.
Gradul accentuat nu-i ceva grav, aveti discernamant.

Daca nu-l platiti, veti fi executata silit pe civil.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de întreținere persoane varstnice olga2011 olga2011 Va rog sa mi rsp.sora mea locuieste cu soțul ei,bolnav psihic,cu certif.de handicap accentuat,și cu curatela din partea surorii,ar dori să facă un contract ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva skysurfer skysurfer In cazul in care celalalt parinte nu se intereseaza de copil care are 3 ani deja, celalalt parinte este incadrat in grad 2 de handicap, adica accentuat si ii ... (vezi toată discuția)
Lamurire !!!- discernamant la incheierea contractelor de credit sharky48 sharky48 Fratele meu a incheiat un contract de credit la distanta cu un IFN si ulterior nu a mai putut plati din motive obiective,ce mai ramasese de achitat. In cele ... (vezi toată discuția)