avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In cazul pensionarii trebuie sa apelez la arhive ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In cazul pensionarii trebuie sa apelez la arhive pentru ...

Buna ziua,
In cazul pensionarii trebuie sa apelez la arhive pentru perioada de activitate trecuta in carnetul de munca? Am lucrat o perioada buna (aproape noua ani) la doua filme care au dat faliment. Toata aceasta perioada este prinsa in carnetul de munca pe care il am acasa, dar nu am adeverinte care sa ateste aceste prestatii. Nu se pune problema grupelor de munca pentru ca nu am lucrat in conditii deosebite.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Misu1980 , utilizator 12:08, 14 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui doar adeverinte cu sporurile acordate , daca perioada este mentionata in carnetul de munca.
Multumesc pentru raspuns.
Am ceva ore suplimentare, spor de noapte si prime la una si tocmai ce am aflat ca inca emite adeverinte la doi pasi de mine. La cealalta, cu capital privat integral romanesc si patriot, nici nu ma mai obosesc pentru ca sigur aceste sporuri nu figureaza in arhivele ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie sandavasilescu sandavasilescu Buna ziua, - Am reusit sa gasesc arhiva IFET Constanta unde a lucrat tatal meu meseria de tamplar mobila, am obtinut adeverinta pentru grupa a II a de ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente neluate in considerare la pensie salinam salinam Buna ziua, Va sciu in numele tatalui meu care in urma cu 11 ani a iesit la pensie dupa 30de ani vechime din care 28 au fost in gr.1.Total stagiu de cotizare au ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca angajatorul nu mai exista? LadyZelda LadyZelda Buna ziua! Daca unei persoane nu i s-a operat in Cartea de Munca corespunzator activitati prestate se mai pot recupera respectivele sporuri (conditii grele de ... (vezi toată discuția)