avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Probleme efectuare Inventariere Anuală
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Probleme efectuare Inventariere Anuală

Bună ziua,
Mă confrunt cu următoarea situaţie: la instruţia la care lucrez a început inventarierea anuală a patrimoniului. Femeia de servici (care a dat în judecată instituţia - litigii de muncă) are în gestiune câteva obiecte de inventar care sunt închise într-un oficiu de la care ea are cheia. Doamna respectivă este în Concediu Medical în sistem ambulatoriu începând cu data de 19 iunie 2024.
Întrebările mele sunt:
1. Cum trebuie procetat pentru a se efectua inventarierea anuală?
2. Care este baza legală.

Alte discuții în legătură

Gestionar alex60 alex60 Daca intr-o institutie sunt doi gestionari cu gestiuni diferite,se face inventarul anual,la unul din gestionari se incepe inventarul si la jumatatea ... (vezi toată discuția)
Prelungire cm peste 183 zile alexj17 alexj17 Bună ziua, Mă confrunt cu următoarea situaţie: îngrijitoarea (femeie de servici) instituţiei publice la care lucrez este în CM în sistem ambulatoriu ... (vezi toată discuția)
Inventariere 1yly 1yly LUCREZ INTR O INSTITUTIE PUBLICA SI AM FOST NUMIT PRIN DISPOZITIE, A FACE INVENTARIEREA ANUALA A PATRIMONIULUI. INTREBARE: CE DOCUMENTE TREBUIE SA MI PREDEA ... (vezi toată discuția)