avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este acceptat de lege ca pe scara unui bloc incalzirea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este acceptat de lege ca pe scara unui bloc incalzirea sa se ...

Este acceptat de lege ca pe scara unui bloc incalzirea sa se faca mixt, pausal si repartitoare de cost? Daca da, cat la suta dintre apartamente ar fi eficient sa aiba repartitoare de cost?
Cel mai recent răspuns: Cristina@58 , utilizator 18:55, 14 Octombrie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cristina, raspunsul corect la intrebarea ta este , acum ca se cam poate, dar toate calculele cu repartizarea costurilor cu incalzirea trebuie facute de catre o firma specializata, agreeata de ANRSC.
In principiu, daca la voi s-a decis o asemenea functionare, trebuie sa verificati legalitatea acestei decizii, apoi firma abilitata sa faca un inventar corect al SET_ului fiecarei locuinte + a spatiilor comune. Ei, atunci, cei care au optat pentru repartizarea costurilor / sup. locativa vor avea o mare surpriza (in sensul ca vor avea muuuult mai mult de achitat, fata de apartamentele care au repartitoare de costuri) !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citire repartitoare Roger25 Roger25 Buna ziua, Am inteles de la administratorul de pe scara, ca fiecare apartament ar trebui sa dea 10 lei ca sa ni se citeasca repartitoarele, aceasta citire ... (vezi toată discuția)
Firma repartitoare - calculare s.e.t, costuri, etc... Marian-Ion Marian-Ion Buna ziua, Va rog ajutati-ma, Ma intereseaza un certificat de performanta energetica a apartamentului meu de 4 camere situat in sector 6 ( Bld. Ceahlaul ... (vezi toată discuția)
Calcul pentru bloc centrala proprie Andreea39 Andreea39 Bună ziua, locuiesc intr un apartament cu 4 camere(10 calorifere) iar anul acesta întreținerea s a ridicat la suma de 1260 luna ianuarie. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)