avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua , se poate trece un autovehicul pe numele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua , se poate trece un autovehicul pe numele unei persoane ...

buna ziua , se poate trece un autovehicul pe numele unei persoane care nu are permis de conducere (sa zicem ca el este cel care a cumparat masina doreste sa fie cumparator in acte ), dar masina sa fie condusa de o alta persoana care poseda permis de conducucere ,cu rca valabil etc...masina este incredintatat persoanei respective cu buna stiinta......va multumesc
Cel mai recent răspuns: dogarudan , utilizator 17:27, 14 Octombrie 2024

Nu e necesar să ai permis pentru a deveni proprietar de autovehicul.
daca aveti idee ce acte ar fi necesare ...se pot face prin notar .....sa devina persoana respectiva /cea fara permis /proprietar
Contract de vanzare-cumparare, in 5 exemplare. Descarcati formularul de pe nett sau mergeti la un birou de acte auto si veti primi toate informatiie necesare.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
Olga Tanasa, Consultant asigurari
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina imprumutata, sofer fara permis, raspunderea proprietarului oliviu 35 oliviu 35 Ce se poate intampla daca eu am dat masina unui tanar de 24 de ani fara sa stiu ca nu are permis el facand accident pe un drum pe camp disrtugand masina , ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu retinerea permisului de conducere dan18 dan18 buna ziua,am avut un accident auto,nu am condus eu.eu dormeam pe bancheta din spate.in prima faza cel ce a condus a declarat ca am condus eu.eu nu imi aminteam ... (vezi toată discuția)
Mașină vândută acum mai mult de 6 luni circulă în continuare cu rca pe numele meu. ce se poate face ca actualul proprietar să nu poată încheia rca pe numele meu? bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, In luna Februarie a acestui an am vandut masina personala, cu contract de vanzare-cumparare, scoasa de la Fisc de pe numele meu si copie a ... (vezi toată discuția)