avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua,daca am dubla cetatenie ,roman Ucrainian,si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua,daca am dubla cetatenie ,roman Ucrainian,si vreau sa ...

Buna ziua,daca am dubla cetatenie ,roman Ucrainian,si vreau sa inmatriculez o masina din Belgia in Romania dar numai am buletinul romanesc decat o copie,am doar pasaport,pot inmatricula masina in Romania doar cu pasaportul?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:37, 14 Octombrie 2024
Buna ziua

Nu puteti. Este obligatorie cartea de identitate pentru a face si dovada resedintei.

Pasaportul este titlu de calatorie si nu face dovada resedintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformatie refacere ci si pasaport din italia Nicoleta77Serban Nicoleta77Serban Am buletinul şi pasaportul expirat, sunt în Italia ce trebuie să fac ca sa le pot schimba aici la consulatul de care aparţin? (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc achizitionarea unui teren dar proprietarul ... denisa_21 denisa_21 Buna ziua! Doresc achizitionarea unui teren dar proprietarul se afla in Anglia. Din pacate in 2019 i-a expirat cartea de identitate, acum abia a nascut si ... (vezi toată discuția)
Buna. acte pierdute in strainatate - ce trebuie facut? blankab blankab am si eu nevoie de putin ajutor.in urma cu cateva zile o cunostinta care se afla la munca in strainatate si-a pierdut portofelul cu acte.Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)