avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua ,As dorii si eu sa stiu daca salariile ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua ,As dorii si eu sa stiu daca salariile compensatorii ...

buna ziua ,As dorii si eu sa stiu daca salariile compensatorii la desfintarea functiei se ia in calcul la punctajul de pensionare si daca se platea CAS pentru aceasta . Suma a fost de 97 000 000 in 2002 ianuarie. Am lucrat la Ministerul Apararii Nationale ca PMC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 15 Octombrie 2024
Cadru militar sau personal civil?
personal civil
Se iau in considerare numai daca s-a platit c.a.s.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precizari pt aplicarea legii 233/2015 va rog sa ma ajutati cu o problema in privinta aplicarii legii ... RaduStat RaduStat Va rog sa ma ajutati cu o problema in privinta aplicarii legii 233/2015 .Vreau sa stiu daca in conditiile legii pt intocmirea dosarului de pensionare se iau in ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata nichedanutz76 nichedanutz76 Sunt cadru militar activ, am vârsta de 44 ani împliniţi.În cei 22 ani de când sunt cadru am lucrat în grupa I de muncă. După un calculul meu zic că ... (vezi toată discuția)
Ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie din sistemul militar. crasmaru costel crasmaru costel rog a ma indruma,eventual articole de legi,in care se prevede ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie (cu ... (vezi toată discuția)