avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot proceda cu demisia. Nu am încredere în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot proceda cu demisia. Nu am încredere în patron, îmi ...

Cum pot proceda cu demisia.
Nu am încredere în patron, îmi este dator cu bani.
Dacă îmi plătește restanțele nu îl mai reclam la ITM, dar dacă nu vrea să-mi plătească restanțele atunci îl reclam.
În aceste condiții nu știu cum să procedez cu demisia ca să nu mă păcălească patronu.
Ce mă sfătuiți???

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 15 Octombrie 2024
Fie o depuneti cu numar de inregistrare la angajator, fie o transmiteti prin posta cu confirmare de primire.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati discutat cu el, e dispus sa plateasca? Ii ziceti sa vina cu banii și veniți și dvs cu demisia
Salariul se plăteşte în bani cel puţin o dată pe lună, la data stabilită în contractul individual de muncă, în contractul colectiv de muncă aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restantele dupa lichidare (demisie amiabila) Octavain_Stefan Octavain_Stefan Buna ziua. Mi-am dat demisia pe cale amiabila, mi-am facut lichidarea toate bune si frumoase. Dar cand am intrebat de bani, au raspuns ca nu au bani ca au ... (vezi toată discuția)
Concedii Daniel Adam Daniel Adam Am 3 ani lucrati intr-o firma,si nu am avut concediu niciodata,nu mai vorbim de banii pe concediu,plus ca pe toata perioada cat am lucrat nu am semnat nici o ... (vezi toată discuția)
Demisia la zi lucian0zzzz lucian0zzzz Buna ziua . am si eu o problema. Fiind angajat cu 4 ore pe trei luni de proba la o firma in urma unor neintelegeri cu patronu am decis de comun acord ca in ... (vezi toată discuția)