avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutati-ne sa ajutam o doamna bolnava
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutati-ne sa ajutam o doamna bolnava

Buna ziua, as avea nevoie de o indrumare. Avem in bloc, la etajul 3 o femeie in varsta, pensionara, care acum este singura, dupa ce acum vreo 2 ani a murit singurul ei baiat. Este foarte retrasa , dintotdeauna, de 15 ani de cand stau acolo, nu stiu daca am vorbit cu ea mai mult decat salutul de politete.Problema este ca dna este schizofrenica, asta spun vecinii mai vechi , care o stiu de mai demult, iar acum, ca baiatul nu mai este, nu cred ca mai primeste tratament, sau nu stiu, insa doamna tipa, urla, bate cu pumnii in usa , se cearta tipand nonstop....Blocul este de 10 etaje, si noi , de la 6 , de pe partea opusa o auzim.Nu stiu cum sa explic in ce fel poate tipa femeia aceasta. S-au facut sesizari la primarie, la asistenta sociala, la politie, peste tot, dna nu deschide usa nimanui, niciodata nici un vecin nu a intrat la ea, ca erau de la contributie, cu citirea apei, nimic, nimanui. Politia a zis ca pot doar sa o amendeze pt tulburarea linistii publice, dar cum, daca dna nu deschide usa?! nu stim ce mananca, cu ce se incalzeste, acum ca vine iarna, pt ca nu mai are gaz, la contributii nu a mai platit de anul trecut. Unde ne mai putem adresa, ar trebui internata undeva , sa aiba cineva grija de ea, dar cum?? Toata lumea trage din umeri, nimeni nu face nimic, dar tipetele efectiv te termina psihic, nu stiu cum rezista cei de langa ea ( deci nu am crezut ca cineva poate urla in acest fel, si atat timp, adica nonstop). La cine sa mai apelam?? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
artifik, utilizator

Alte discuții în legătură

Tipete, urlete si cearta in fiecare seara SymoCry SymoCry Buna ziua, Ma puteti sfatui ce as mai putea face deoarece am o noua vecina proprietara care in fiecare seara in apartamentul ei se cearta cu cineva imaginar ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat de violara de domiciliu dragosducu dragosducu in 2010 prietena mea X actuala sotiie( 40 ani)era batuta sistemati de fostul sot (care avea multiple internari la psihiatrie)cu care avea domiciliu in aceias ... (vezi toată discuția)
Ce pot face cu vecinul schizofrenic? relu_vilcan relu_vilcan buna ziua, va rog sa ma indrumati: am un vecin bolnav de schizofrenie care deranjeaza toti locatarii din scara blocului in care locuiesc. omul face scandal ... (vezi toată discuția)