avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, am o casa la tara și am pus o familie sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, am o casa la tara și am pus o familie sa locuiască ...

Buna seara,am o casa la tara și am pus o familie sa locuiască acolo fără chirie au aproape 4 ani.sa mi fac griji că poate peste un timp sa rămân fără casă?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:32, 16 Octombrie 2024
Daca platiti impozit nu, In plus, poate ar fi bine sa faceti cu ei si un contract de comodat.
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate comuna cota parte Cristin73 Cristin73 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Am mostenit impreuna cu fratele meu apartamentul parintilor nostri. Fratele meu locuieste in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil gigelas gigelas Buna seara, Un imobil format din casa si teren,se va inchiria unei familii,care doreste sa-l si cumpere ulterior. Momentan doreste doar inchirierea. Ce ... (vezi toată discuția)
Contract cu primarul alexcristian1988 alexcristian1988 Buna ziua am o casa la tara cu mai multe terenuri agricole, si primaru din localitatea respectiva mia propus sa fac contract pe niste terenuri agricole ... (vezi toată discuția)