Ma poate cineva ajuta cu un contract individual de munca, sau cu clauze ce s-ar putea inscrie in acesta, care sa ma apere pe mine ca angajat in relatia cu actionarii?
Ar fi vorba despre un CIM incheiat pentru un post de conducere executiva (administrare) si as dori sa negociez introducerea unor clauze referitoare la salarii compensatorii, obligatiile mele ca administrator si obligatile angajatorului fata de mine.
Multumesc.
Clauzele specifice reglementate de legislaţia muncii au, în realitate, un caracter mixt: ele nu figurează în contract decât dacă părţile au stabilit acest lucru prin acordul lor; dar, odată inserate în contract, produc efectele stabilite de lege; alte efecte, suplimentare, pot fi stabilite de părţi fără a afecta negativ situaţia legală a salariatului.
Cu privire la clauzele facultative reglementate expres în Codul muncii, enumerarea codului nu este limitativă şi cuprinde clauza cu privire la formarea profesională, clauza deneconcurenţă, clauza de mobilitate şi clauza de confidenţialitate.
De asemenea, in c.i.m. se pot insera si alte clauze care nu sunt reglementate de Codul muncii, cum ar fi : Clauza de conştiinţă, Clauza de stabilitate, Clauza de risc , Clauza de delegare de atribuţii, Clauza de obiectiv etc.
Lucrare de licenta
aleszia
Cum se face o prezentare de licenta ? Nu imi plac formularile standard recomandate de colegii mei.... si nu stiu cum sa abordez tema mea... vreo idee ?:P (vezi toată discuția)
Loc de munca in cim
zxz19
bina ziua
firma are ca obiect de activitate si \"consultanta de management\" - avand acest lucru in vedere am urmatoarea intrebare:
- pentru un angajat al ... (vezi toată discuția)
Clauze contract munca
ramonaf
va rog sa mi spuneti ce clauze as putea pune in contractul meu de munca...functia de economist...care sa fie in avantajul meu...si de ce fel de clauze sa ma ... (vezi toată discuția)