avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lucrare de licenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lucrare de licenta

Cum se face o prezentare de licenta ? Nu imi plac formularile standard recomandate de colegii mei.... si nu stiu cum sa abordez tema mea... vreo idee ?:P
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 18 Februarie 2010
Despre ce tema este vorba?
Partea conventionala a contractului individual de munca.
Este vorba despre acea parte a contractului lăsată la liberul acord de voinţă al părţilor, dar, şi în acest caz, cu respectarea normelor legale, a contractului colectiv de muncă, a ordinii publice şi a bunelor moravuri.
Bine, asta stiu si eu ... dar vreau sa gasesc o maniera mai originala de prezentare.
Da, vorbiti despre acele clauze care pot fi inserata in c.i.m. ... adica clauze care nu sunt reglementate in Codul muncii, cum ar fi, de exemplu : clauza de conştiinţă , clauza de stabilitate , clauza de risc , clauza de delegare de atribuţii , clauza de obiectiv etc.
De asemenea, puteti face referire la legislatia din statele comunitare cu privire la aceste clauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim - clauze speciale teodor82 teodor82 Ma poate cineva ajuta cu un contract individual de munca, sau cu clauze ce s-ar putea inscrie in acesta, care sa ma apere pe mine ca angajat in relatia cu ... (vezi toată discuția)
Nou model cim gabi12345 gabi12345 cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii. ma poate ajuta cineva cu noul model? cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)
Personalizare contract As dori sa stiu la contractul de munca al unui sofer de camion daca se poate atasa un aditional precum pagubele sau prejudiciu adus societati le poate suporta ... (vezi toată discuția)