Cum se face o prezentare de licenta ? Nu imi plac formularile standard recomandate de colegii mei.... si nu stiu cum sa abordez tema mea... vreo idee ?:P
Este vorba despre acea parte a contractului lăsată la liberul acord de voinţă al părţilor, dar, şi în acest caz, cu respectarea normelor legale, a contractului colectiv de muncă, a ordinii publice şi a bunelor moravuri.
Da, vorbiti despre acele clauze care pot fi inserata in c.i.m. ... adica clauze care nu sunt reglementate in Codul muncii, cum ar fi, de exemplu : clauza de conştiinţă , clauza de stabilitate , clauza de risc , clauza de delegare de atribuţii , clauza de obiectiv etc.
De asemenea, puteti face referire la legislatia din statele comunitare cu privire la aceste clauze.
Nou model cim
gabi12345
cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii.
ma poate ajuta cineva cu noul model?
cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)
Personalizare contract
As dori sa stiu la contractul de munca al unui sofer de camion daca se poate atasa un aditional precum pagubele sau prejudiciu adus societati le poate suporta ... (vezi toată discuția)