avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acum vreo 10 am vândut autoturism (am doar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acum vreo 10 am vândut autoturism (am doar contract)...

Bună ziua, am următoarea situație....
Acum vreo 10 am vândut autoturism( am doar contract) cumpărător de atunci nu a transcris vehicul pe numele sau și bineînțeles amenzile pt rovinete sa adunat pe numele meu si acum mi-au pus poprire. Am vreo șansă sa recuperez sume astea de la cumpărător?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 13:13, 17 Octombrie 2024
Sunt șanse, dar vă recomand să apelați la un avocat. Numai prin instanță se poate rezolva situația, dar eu nu înțeleg de ce nu ați radiat vehiculul atunci!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o speta sa-i zic asa. am vandut un autoturism ... bacyta bacyta Buna ziua! Am si eu o speta sa-i zic asa. Am vandut un autoturism cu acte in regula, dar respectivul nu a transcris-o pe numele dumnealui. Acum imi vin amenzi ... (vezi toată discuția)
Radiere auto politie dupa 4 ani sufix sufix Buna ziua, in 2011 am vandut un autoturism care l-am radiat doar la financiar. Cumparatorul imediat dupa vanzare a luat 12 amenzi de rovinieta dupa care a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul ... Tastef Tastef Buna ziua! Am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul a revandut-o ulterior. Dupa 10 luni am primit pv cu sanctiune pt rovignieta cu data ulterioara ... (vezi toată discuția)