avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt pensionar,pe caz de boala,gradul 3.Sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt pensionar,pe caz de boala,gradul 3.Sunt angajat,cu program ...

Sunt pensionar,pe caz de boala,gradul 3.Sunt angajat,cu program redus 4 ore,la o societate,care achita toate datoriile, la stat.
Întrebarea mea este:la ieșirea în pensie la limita de vârstă,perioada lucrata ,în aceste condiții se va calcula ca perioada contribuția,atâta timp cât din venitul realizat eu achit taxele??
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:25, 17 Octombrie 2024
Acea perioada este stagiu contributiv, dar pentru care nu se acorda puncte de stabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Remmi Remmi Buna, sunt pensionar de invaliditate grad 1 cu insotitor, si am o nelamurire referitoare la suma pe care ar trebui sa o primesc si modalitatea de calcul a ... (vezi toată discuția)
Contributie pensie seneca399 seneca399 Am 51 de ani si 31 ani vechime in munca (efectiva). Sunt pensionar gradul III ( cu drept de munca la 4 ore) si nu gasesc un asemenea post.As vrea sa platesc ... (vezi toată discuția)
Pensionare miticasilitra miticasilitra buna ziua, va deranjez in legatura cu o nelamurire: Sunt nascut in august 1957 si am lucrat ca strungar 1975-1989,apoi am fost pensionat pe caz de boala in ... (vezi toată discuția)