avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum putem oferi fiicei noastre majore casa si terenul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum putem oferi fiicei noastre majore casa si terenul fara a ...

Cum putem oferi ficei noastre majore casa si terenul ,fara a fi apoi scosi din casa ?
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 10:41, 18 Octombrie 2024
Transmiteti dreptul de proprietate prin modalitatea aleasă donatie, vanzare si neapărat păstrați un uzufruct viager și dvs și sotul. Actul se face la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.va rog sa-mi spuneți care e cea mai buna soluție ... Carmen-Camelia Carmen-Camelia Bună ziua.Va rog sa-mi spuneți care e cea mai buna soluție de adoptat pt următoarea speță.Eu și soțul meu suntem fiecare la a doua casatorie ,fiecare ... (vezi toată discuția)
Donatie ContSters252627 ContSters252627 va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)
Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ... BarbuViorica BarbuViorica Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ,avem 2 copii ,o fata si un baiat. Eu am mostenit un apartament de la parinti si fiul meu este ... (vezi toată discuția)