avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot trimite acte online la dosar daca am acces la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot trimite acte online la dosar daca am acces la dosarul ...

Cum pot trimite acte online la dosar, daca am acces la dosarul electronic?
Cel mai recent răspuns: inam_ro , utilizator 15:37, 17 Octombrie 2024
Accesul la dosarul electronic nu presupune ca puteti depune/elimina documente din dosar, este doar pentru a putea vedea ce documente sunt inregistrate. Le transmiteti pe emailul judecatoriei, sau prin posta.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces eletronic la dosare judecatoresti steluta2002 steluta2002 Buna ziua , Tatal meu locuieste in Bucuresti si ar dori sa aiba acces online la dosarele lui care s-au judecat in Botosani in perioada 2010-2023 . Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog mult sa ma ajutati sa inteleg o chestiune legata ... Lumyna Lumyna Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati sa inteleg o chestiune legata de modul de comunicare al probelor in procedura civila. Sunt reclamanta intr-un proces civil ... (vezi toată discuția)
Depunere intampinare Daryus2345 Daryus2345 Buna ziua, sunt plecat in interes de serviciu de cateva saptamani, fosta concubina ma dat in judecata pt pensie alimentara,am termen de 25 de zile sa depun ... (vezi toată discuția)